Samsunlulara Optimed ayrıcalığı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ile Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında imzalanan anlaşma kapsamında dernek üyeleri Optimed Hastanesi'nin ayrıcalıklı sağlık hi

GÜNDEM 2.11.2016 22:52:00 0
Samsunlulara Optimed ayrıcalığı

PROTOKOL DERNEK BİNASINDA İMZALANDI

 

Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi arasında dün saat 17.00’da indirim sözleşmesi imzalandı. Çerkezköy Samsunlular Derneği Lokali’nde gerçekleştirilen imza törenine Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram, Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Özel Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim Görevlileri Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş katıldı.

 

BİRİNCİ DERECE AKRABALARI DA FAYDALANABİLECEK

 

İmza töreninin ardından kısa bir açıklamada bulunan Çerkezköy Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Bayram; “İmzalanan anlaşma gereği dernek üyelerimiz ve onların birinci dereceden akrabaları Özel Optimed Hastanesi’nin hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanabilecekler. Tüm dernek üyelerimize ve yakınlarına hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Yapılan anlaşmadan sonra Dernek Başkanı Enver Bayram, Özel Optimed Hastanesine teşekkürlerini iletirken anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN