Erzincanlı muhtarlar Edirne'ye hayran kaldı

Erzincan Muhtarlar Derneği üyeleri gerçekleştirdikleri Kültür Gezisi kapsamında Edirne Belediyesi'ni ziyaret etti. Tarihi Belediye Binası'nı ve Atatürk Odası'nı gezen dernek üyeleri Edirneâ€??

GÜNDEM 1.11.2016 18:21:00 0
Erzincanlı muhtarlar Edirne

EDİRNE’Yİ GEZDİLER

 

Erzincan Muhtarlar Derneği üyeleri Edirne Gezisi kapsamında Sarayiçi, Balkan Şehitliği, Kırkpınar Alanı ve Selimiye Camii’ni gezdiler. Daha sonra Edirne Belediyesi’ne gelen dernek üyelerini Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Hakan İşcan ve Dr. Ertuğrul Tanrıkulu karşıladı. Tarihi belediye binasını ve Atatürk Odası’nı gezen dernek üyeleri Edirne ve Edirne Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

TARİHİ VE DOĞASI BİZİ ÇOK ETKİLEDİ

 

Kültür Gezilerine Eskişehir’den başladıklarını dile getiren Erzincan Muhtarlar Derneği Başkanı Kurtuluş Kılıç, “Çanakkale ve Gelibolu’ndan sonra Edirne’ye geldik. Edirne’nin tarihi ve doğası bizi çok etkiledi. Gezimiz sırasında bizi yalnız bırakmayan Edirne Belediye Başkan Yardımcılarına ve belediye personeline çok teşekkür ediyoruz. Gezimiz İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber