Albayrak'tan Yüksel'e yol naziresi

Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanan yollarda yürüyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, adeta geçtiğimiz hafta Saray Belediyesi'ni bozuk yollar konusunda eleştiren AK Parti Tek

GÜNDEM 31.10.2016 18:14:00 0
Albayrak

ASFALT YOLDA YÜRÜDÜ

 

Yaklaşık iki hafta önce Saray’daki ziyaretleri sonunda ilçenin bozuk yollarını eleştiren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, “Saray'ın ortasında tarlada yürüyoruz, her yer dize kadar çamur" diyerek Saray Belediyesi’ne göndermede bulunmuştu. Yüksel’in bu açıklamasından iki hafta sonra ilçeye ziyarette bulunan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanan yollarda yürüyerek adeta Saray Belediyesi’ni eleştiren Cüneyt Yüksel’e cevap verdi. 

 

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI ARALIK’TA TAMAMLANACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray’da incelemelerde bulundu. Saray'a bağlı Çukuryurt Mahallesi'nde Muhtar Mümin Değirmenci ve vatandaşlarla sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, Çerkezköy Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve çalışmaları tamamlanan kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları ile BSK asfalt serimi ile sona eren çalışmalar hakkında bilgi aldı. Devam eden İstanbul Caddesi ve Saray-Ergene grup yolu asfalt çalışmasının da Aralık ayında tamamlanacağını belirten Albayrak, "Tüm bu çalışmalar boyunca her türlü koşullara sabır göstererek bize destek ve güç veren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. Hizmetlerimiz Saray halkımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ