Önce altyapı sonra asfalt

Çorlu'da altyapı hizmetlerinin tamamlandığı ve TREDAŞ ekiplerinin elektrik hatlarını yer altına aldığı bölgeler Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltlan?

GÜNDEM 31.10.2016 18:05:00 0
Önce altyapı sonra asfalt

TESKİ VE TREDAŞ ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü (TESKİ) tarafından Çorlu’ya bağlı Kumyol Caddesi’nde İçme Suyu ve 1. Etap Muhtelif Mahalleler Yağmur Suyu ve Kanalizasyon inşaatı alanında altyapı ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları tamamlandı. Bu bölgelerde asfalt serimi çalışmalarına başlayan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Sanayi Sitesi’nin Ali Osman Çelebi Bulvarı’ndan otogar istikametine giden yolu asfaltlayarak hizmete açtı.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Çorlu Belediyesi yetkilileri, “Eski Sanayi Sitesi’nin Endüstri Meslek Lisesi girişi ve Ergene Mevkii girişlerinden itibaren başlatılan ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt’un da takip ettiği asfalt çalışması, önceki gün tamamlandı. Asfalt çalışmaları TREDAŞ ekiplerinin çalışmalarını tamamladığı bölgelerde, hava şartları elverdiği sürece devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber