Burunları bile kanamadı

Çerkezköy'de Çorlu Yolu üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken; her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. İki aracın da

GÜNDEM 30.10.2016 20:07:00 0
Burunları bile kanamadı

ARAÇLARDAN BİRİ KIRMIZIDA GEÇTİ İDDİASI

 

Kaza dün saat 11.30’da Çerkezköy Çorlu yolu üzerinde Atılım Beton kavşağında mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Çerkezköy’den Çorlu istikametine seyir halinde olan Mehmet İlker Müjde yönetimindeki 59 PF 734 plakalı araç, Çorlu Çerkezköy istikametinde seyir halinde olan ve ışıklardan BSH Kavşağı’na dönmek isteyen Harun Uluslu yönetimindeki 59 YK 094 plakalı araçla çarpıştı. Görgü tanıkları Mehmet İlker Müjde’nin yeşil ışıkta, Harun Uluslu’nun da kırmızı ışıkta geçtiğini öne sürdü. Kaza sonucu 59 YK 094 plakalı araç orta refüjdeki sinyalizasyon direğine çarparak kopardı.

 

ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

Meydana gelen kazada kimsenin yaralanmaması sevindirirken; her iki araçta da büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Trafik ekiplerinin olay yerine gelmesiyle trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Ekiplerin gerekli tutanakları tutmasının ve kazaya karışan araçların çekici ile yoldan kaldırılmasının ardından Çerkezköy Çorlu yolunda trafik akışı normale döndü. Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber / Gökhan TEKER