6 gol, 1 puan

2016-2017 Şaban Şenol Trakya Veteranlar Ligi, hafta sonu oynanan Malkara Veteranları ile Hayrabolu Veteranları maçı ile devam etti. İki ekip de yakaladıkları pozisyonları gole çevirince mücadele seviyesi yüksek geÃ?

SPOR 30.10.2016 20:03:00 0
6 gol, 1 puan

İLK YARI EŞİTLİKLE NOKTALANDI

 

Malkara 14 Kasım Stadında oynanan maça Malkara Veteranları; Turgut, Seyfettin, Rasim, Mehmet, Sezgin, Halil, Şaban, Olcay, Sedat, İsmail, Ferhat on biri ile çıktı. Hayrabolu Veteranları ise; Üzeyir, Adnan, Sedat, Erdem, Birol, Hasan Fehmi, Nazmi, Müjdat, Erdinç, Kazım, Celal on biri ile sahadaki yerlerini aldılar. Maça hızlı başlayan Hayrabolu Veteranları, sağlı sollu geliştirdikleri ataklarla Malkara Veteranları kalesinde gol aradı. 10. dakikada Hayrabolu Veteranları takımından Sedat orta sahadan aldığı topu, 18 yayının dışından Celal’a bıraktı. Celal çok sert vurdu. Top Malkara Veteranları kalecisi Turgut’un uzandığı sağ köşeden filelerle buluştu. Golden sonra toparlanan Malkara Veteranları, Hayrabolu Veteranları kalesinde gol aramaya başladı. 3 topu direkten dönen Malkara Veteranları aradığı gole 26. Dakikada kavuştu. Şaban’ın ortasını çok iyi takip eden Ferhat, güzel bir vuruşla beraberliği sağladı. 1-1 İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

 

GOLLER ARDI ARDINA GELDİ

 

İkinci yarıda her iki takım da kontrataklarla rakip kalede gol aradı. İkinci yarının hüzen ilk dakikalarında Hayrabolu Veteranları Erdinç’in ayağından bir gol daha buldu ve 2-1 öne geçti. Malkara Veteranları da gole 3 dakika sonra Sedat’la karşılık verince durum 2-2 oldu. Hayrabolu Veteranları 65. dakikada Kazım’ın ayağından bulduğu gol ile öne 2-3 geçti. Yediği golle yenik duruma düşen Malkara Veteranları, 69. dakikada Sedat’ın ayağından bir gol daha bularak maçta eşitliği sağladı. 3-3 Bu dakikadan sonra her iki takımda oyunu orta sahaya yıktı ve maçın bitiş düdüğünü bekledi. Malkara Veteranları ile Hayrabolu Veteranları sahadan birer puanla ayrıldı.

 

Marmara Haber