'Sosyal tesisler için çalışmalara başladık'

Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor'un 50. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Ramada Otelde yemek programı organize edildi.

SPOR 30.10.2016 19:35:00 0

YOĞUN KATILIM YAŞANDI

 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Metin Akgün, Candan Yüceer, Tugay Komutanı Albay Kemal Cöne, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, CHP İl Başkanı Recep Ökten ile bürokratlar ve işadamlarının da katıldığı yemekte Tekirdağspor'un tesisleşmesi, geleceği ile ilgili  sorunlar ve yapılması gerekenler  ele alındı.

 

TEKİRDAĞSPOR’U DAHA İYİ ŞARTLARA TAŞIMAK İSTİYORLAR

 

Kulübün son durumu hakkında bilgiler veren Tekirdağspor Başkanı Mustafa Aydoğdu " Olmazsa olmazımız tesis diyerek " Tekirdağspor'a kalıcı tesis yapmamız ve sürekli gelir kaynakları yaratmamız lazım. Biz yönetim olarak inançlıyız, kararlıyız, Tekirdağspor'a elimizden geldiği kadar sahip çıkıyoruz ve herkesi de sahip çıkmaya  çağırıyoruz" dedi. Tekirdağspor'u herkesin ilin takımı olarak kabul etmesi gerektiğini ve Tekirdağspor'un futbol dışında diğer branşlarda da hizmet vermesi gerektiğini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Geçen gün Tekirdağspor'un kaldığı tesisleri gezdim ve bir il takımının kötü bir tesiste kalmasından üzüntü duydum hemen bir tesis yapılması için çalışmaları başlattık. İnşallah görev süremiz tamamlanana kadar Tekirdağspor'a güzel  bir sosyal tesis yapmak ve Tekirdağspor'un bundan sonra otomatik gelirlere de kavuşmasını sağlamasını istiyoruz. İşadamlarımızın da Tekirdağspor'a destek vermesini bekliyoruz. Tekirdağspor'un bu yıl ligi şampiyon olarak tamamlayacağını ve  takımın 2. Lig'e çıkacağına inanıyoruz" diye konuştu. Başarılı çalışmalarından dolayı Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu'ya teşekkür eden Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da Tekirdağspor'u daha iyi şartlara taşımak için çalışma yapacaklarını söyledi.

 

Marmara Haber