Süper Amatör'de heyecan dorukta

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 2016-2017 futbol sezonunun 3'üncü haftası, birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olacak. 1911 Çerkezköyspor, geçen sezon şampiyonluğu 2 puan farkla kaptırd

SPOR 28.10.2016 20:49:00 0
Süper Amatör

SİTESPOR PUANLA TANIŞMAK İSTİYOR

 

Süper Amatör Lig’in 3’üncü haftasındaki 7 karşılaşma da yarın saat 13.00’da başlayacak. Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda Marmara Ereğlisi Belediyespor’u konuk edecek. Kapaklı temsilcisi Kapaklı Sitespor ise 13 Kasım Sahası’nda Büyük Çınarlıspor deplasmanına çıkacak. Kapaklı temsilcisi bu maçtqan galip ayrılarak puanla tanışmayı hedefliyor. Muratlı Belediyespor ise Ergene Sahası’nda Ergene Belediyespor ile karşılaşacak. Muratlı temsilcisinde tek hedef liderlik yolunda yara almadan yoluna devam edebilmek. 

 

TEK HEDEF 3’TE 3 YAPMAK

 

Şarköyspor, Şarköy Sahası’nda Hayrabolu Belediye Gençlikspor’u konuk edecek. Puan cetvelinde 1’inci sırada yer alan Kapaklı temsilcisi Kapaklıspor ise Saray Sahası’nda Saray Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Kapaklıspor bu maçtan da 3 puanla ayrılıp, 3’te 3 yaparak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Ligin 3’üncü haftasının bir diğer maçında Aşağı Sevindiklispor Muratlı Sahası’nda ligin bir diğer namağlup ekibi 1461 Karadenizspor’u konuk edecek.

 

1911 ŞAMPİYONA KONUK OLACAK

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig’in 3’üncü hafta son karşılaşmasında geçen sezonun şampiyonu Çorlu Kültürspor General Basri Saran Stadı’nda 1911 Çerkezköyspor’u konuk edecek. Ligin ilk haftasında oynanan Aşağı Sevindiklispor karşılaşması ile ilgili federasyon kararı ile hükmen 3-0 galip sayılarak moral bulan 1911 Çerkezköyspor, geçen sezon 2 puan farkla kaptırdığı şampiyonluğun intikamını almak için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

 

Haber / Gökhan TEKER