Yurda döndüler

25-28 Ekim tarihlerinde Almanya'da düzenlenen GlobalConnect fuarına katılan Trakyalı iş adamları bugün öğle saatlerinde yurda dönüş yaptı. Aralarında Çerkezköy, Çorlu, Edirne ve Kırklareliâ??

GÜNDEM 28.10.2016 09:22:00 0
Yurda döndüler

HEYETE SEÇKİN BAŞKANLIK ETTİ

 

Trakya Bölgesi’nde faaliyet gösteren ticaret ve sanayi odalarının katılımı ile Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilen Global Connect Fuarı’na katılan heyette Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu üyeleri Sinan Sifil, Mehmet Danyeli, Metin Taşdelen, Mesut Görgün, Çerkezköy TSO Meclis Üyesi Özcan Doğukaya ve Oda Genel Sekteri Hakan Gel, Çerkezköy TSO Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi Muharrem Yamaç, Çerkezköy TSO Uluslararası ilişkiler ve KOSGEB Uzmanı Yasemin Aslım Gündüz ile Tekirdağ TSO Sayman Üyesi Taner Karaoğlu yer aldı. Heyete Çerkezköy TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin başkanlık etti.

 

FABRİKALARI ZİYARET ETTİLER

 

Almanya çıkarmasının ilk gününde T.C. Stuttgart Başkonsolosu Ahmet Akıntı ve T.C. Stuttgart Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Mehmet Ali Çolakoğlu’nu ziyaret eden heyet; ilk günün akşamında da Stutgart Konsolosluğu’nun verdiği yemeğe katıldı. İkinci gün Başkonsolos ve Ticaret Ateşesi ile birlikte “Doing Business in Germany” seminerine katılan heyet; Baden-Württemberg Eyalet Parlamentosu Meclis Salonu’nu gezme imkanı da buldu. Daha sonra GlobalConnect fuarına katılan heyet, stantları gezdikten sonra Alman iş adamları ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi. Dün Stuttgart’ta bulunan fabrikaları ziyaret eden heyet bugün öğlen saatlerinde yurda dönüş yaptı.

 

Haber / Mehmet AYAN