Önsel yönetimini tanıtıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Tekirdağ İl Başkanlığı'na atanan Koray Önsel, tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Önsel, son olarak yönetimi ile birlikte önce Tekirdağ Valisi

GÜNDEM 27.10.2016 19:28:00 0
Önsel yönetimini tanıtıyor

İLK DURAK VALİLİK

 

Tekirdağ’daki tanışma ziyaretleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valiliği’ne geçen MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, kendilerini makamında ağırlayan Vali Mehmet Ceylan’a yönetimini tanıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da Koray Önsel ve yönetimine yeni görevinde başarılar diledi. Önse, sohbet havasında geçen ziyaret sırasında Vali Mehmet Ceylan’a partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel ve yönetiminin bir sonraki durağı ise Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı oldu. Burada üyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından karşılanan Koray Önsel ve yönetimi, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Albayrak’a teşekkür etti. Önsel’in yönetimini tanıştırmasının ardından konuşan Kadir Albayrak, “Ziyaretinizle biri çok mutlu ettiniz. Size ve yönetiminize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN