Parklar renkleniyor

Çocukların güven içinde keyif dolu zamanlar geçirebilmeleri adına ilçedeki parklarda düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuklarÄ

GÜNDEM 25.10.2016 20:32:00 0
Parklar renkleniyor

ÇOCUKLARIN İLGİSİNİ ÇEKMEYİ AMAÇLIYORUZ

 

Kapaklı’da ikamet eden çocukların daha güvenli, eğitici ve eğlenceli zaman geçirebilmeleri amacıyla ilçenin muhtelif noktalarında bulunan parklarda düzenleme çalışmaları gerçekleştiren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da ilçedeki park sayısını da artırıyor. Parklardaki oyun ve spor gruplarını yenileyen, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları ile park alanlarını güzelleştiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir yandan da çocuk oyun guruplarının konseptini de çocukların ilgisini daha çok çekecek şekilde değiştiriyor.

 

DİĞER PARKLARDA FARKLI KONSEPTLER DENEYECEĞİZ

 

Çizgi film kahramanlarını tema alan yeni oyun gurubunun, çocukların büyük beğenisini kazandığını belirten Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü yetkilileri, “Çocuklar için cazibe merkezi olan diğer tüm parklarımızda da bu yönde çalışmalar devam ediyor. Parkta son olarak yeni oluşturulan konsepte sevilen çizgi film kahramanı Bugs Bunny salıncağını çocuklarımızın kullanımına sunduk. Yeni konseptimiz çocuklar tarafından oldukça beğenildi. Diğer parklarımızda da başka çizgi film karakterleri ile ilgili konseptleri hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER