Kapaklıspor 2'de 2 yaptı

2016-2017 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'e çok iyi bir başlangıç yapan Kapaklıspor, ligin 2. Haftasında sahasında konuk ettiği Şarköyspor'u 1-0 yenerek 2'de 2 yaptı.

SPOR 24.10.2016 20:26:00 0
Kapaklıspor 2

SEMİH KALESİNDE DEVLEŞTİ

 

Kapaklı Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip “Semih Sezer, Tolga Aşçı, Semih Çelik, Hüseyin Karaca, Tuna Akgüneş, Gençay Yılmaz, Yiğit Deveci, İbrahim Kanbir, Çağatay Akdeniz, Gökay Alp, Eray Cem” onbiri ile çıktı. İlk yarısı golsüz biten maçta Kapaklıspor, aradığı golü ikinci yarının hemen başında buldu. Karşılaşmanın 53. dakikasında Çağatay şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından baskısını iyice arttıran Kapaklıspor peş peşe yakaladığı gol pozisyonlarından yararlanamadı. Dakikalar 75’i gösterirken Şarköyspor penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu Şarköyspor’da Ali kullandı. Kapaklıspor kalecisi penaltı vuruşunda kalesinde gole izin vermedi. Maçın son dakikalarında oyuna sonradan dahil olan Göksel Yörükoğlu ceza sahası içerisinde rakibini şık bir çalımla geçti vuruşu kalecide kaldı. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Kapaklıspor maçı 1-0 kazandı.

 

İYİ YOLDA GİDİYORUZ

 

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, “En büyük sıkıntımız yeni bir takım olmamızdır. Fazla maç yapamadık. Eksikliklerimiz var. Şarköyspor da sert ve mücadeleci bir oyun ortaya koydu. Bulduğumuz golün ardından oyunu koruduk ve haftayı 3 puanla kapattık. Maçı izlemeye gelerek bizlere destek veren Kapaklı halkına ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kapaklıspor Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı ise maç sonu açıklamasında zor bir maç olduğunu söylerken, “Ligde kolay maç, kolay takım yok. Şarköyspor genç ve mütevazi bir kadroya sahip, 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Önümüzde daha çok maç var. İyi yolda gidiyoruz, ilerisi için umutluyuz. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gökhan TEKER