Kamyonet duran araca çarptı

Kapaklı Çerkezköy yolunda bir kamyonetin otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında toplam 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM 23.10.2016 21:44:00 0
Kamyonet duran araca çarptı

4 KİŞİ YARALANDI

 

Kaza dün saat 13.30 sıralarında Kapaklı Çerkezköy yolu üzerinde Yünsa Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı’dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Erhan Akyol idaresindeki 59 RP 963 plakalı kamyonet, aynı istikamette seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta bekleyen Özkan Çelik idaresindeki 34 JE 963 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Özkan Çelik ve yanında bulunan yakınları Altan Çelik, Ahmet Çelik ve Hasan Çelik ile kamyonet sürücüsü Erhan Akyol yaralandı.

 

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralılara ilk müdahale, haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar yapılan ilk müdahalelerinin ardından iki farklı ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Trafik ekiplerinin gerekli tutanakları tutması ve araçların yoldan kaldırılmasının ardından; durma noktasına gelen trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber / Gökhan TEKER