Gençlik konseyi başkanını seçti

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi, önceki gün gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında başkanlığa Onurcan Kaynak'ı seçti.

GÜNDEM 23.10.2016 21:34:00 0
Gençlik konseyi başkanını seçti

YARIN SİZLER TEMSİL EDECEKSİNİZ

 

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, “Sizler, yarın Çorlu’yu, Tekirdağ’ı veya Türkiye’yi temsil edecek kişilersiniz. Bu mecliste görev alanlar ileride ticarette, siyasette ya da bürokraside önemli yerlere gelecektir. Bir insanın bu dünyada bırakabileceği en önemli şey bir eserdir. Çorlu’da toplumumuz için yapacağınız her türlü etkinlikte sizlerin yanında olacağım. İlerleyen günlerde sizlerle bir araya gelerek ürettiğiniz projeleri ele alarak bir çalışma programı ortaya koymayı istiyoruz. Çorlu için en iyisini yapmaya gayret edeceğinize olan inancımla hepinize teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İçinizden bir belediye başkanı, bir milletvekili çıkacağına eminim” diye konuştu.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan oluşturuldu. Divan Heyeti’ne Uğur Dizdar, Bülent Karabudan ve Cansu Balkan seçildi. Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, seçilecek olan Gençlik Meclisi’nin 3 yıl süre ile görev yapacağını belirterek, Kent Konseylerinin kuruluş ve yürürlüğüne ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu Başkanlığına Onurcan Kaynak seçildi. Hedeflerinin çıtayı daha ileriye taşımak olduğunu ifade eden Kaynak, “Gençler olarak üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Sekreterliğe Sait Can Akyıldız, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Tutku Canikkaya, Çağla Çağlar, Cansu Balkan, Anıl Bilgen, Beril Çizen, Yiğit Arlı, Anıl Ay, Bülent Karabudan ve Uğur Dizdar seçildi. Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Olağan Genel Kurul Toplantısı’na Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, muhtarlar, siyasi parti başkan ve temsilcileri, konsey yürütme kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve gençlik meclisi delegeleri katıldı.

 

Marmara Haber