Salon yine yetmedi

Gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklerle dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi, bir büyük organizasyonla daha Çerkezköylülerin karşısına çıktı. Halk Eğitimi Merkezi Salonu'nda sah

GÜNDEM 21.10.2016 19:55:00 0
Salon yine yetmedi

İZDİHAM YAŞANDI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyonda Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununa vatandaşlar büyük ilgi gösterirken; her zaman olduğu gibi bir büyük organizasyonda daha izdiham yaşandı. Çok sayıda vatandaş salonda koltuk aralarına yerleştirilen sandalyelere otururken; bir o kadar kişi de oyunu ayakta izlemek zorunda kaldı. Çok sayıda tiyatrosever ise izdihamdan dolayı salona giremeyerek evine geri döndü.

 

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

 

Senaryosunu Hilal Çelenk'in yazdığı, yönetmenliğini ise Savaş Özdural'ın üstlendiği Ne Seninle Ne Sensiz adlı oyunda, ünlü tiyatrocular Zeynep Gülmez, Yosi Mizrahi, Buket Dereoğlu ve Fatih Gülnar rol aldı. Evliliğin önemi ve evliliği devam ettirmek için çiftlerin birbirine karşı anlayışlı olması gerektiğine dikkat çekilen oyunda hayatın müşterek olduğu ve evliliğin kolay yürütülmediği absürd bir şekilde sahneye yansıtıldı. Tiyatroseverlerin kahkahaya boğulduğu oyun sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

EN KISA ZAMANDA YİNE BEKLİYORUZ

 

Çerkezköylü tiyatroseverleri böylesine büyük bir organizasyonda böylesine güzel bir oyun ile buluşturan belediye çalışanlarına ve Akla Kara adlı tiyatro ekibine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Binali Etyemez, “Bu gece bize keyif dolu anlar yaşattınız. Sizlere çok teşekkür ederken, en kısa zamanda yine Çerkezköy’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Etyemez konuşmasının ardından oyunculara çiçek takdim etti.

 

Haber / Selin ÇALIŞKAN