Program belli oldu

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun kutlanması kapsamında gerçekleşitirilecek etkinliklerin belirlenbmesi amacıyla ol

GÜNDEM 21.10.2016 19:31:00 0
Program belli oldu

TOPLANTIYA KAYMAKAM KUBİLAY BAŞKANLIK ETTİ

 

Kaymakam Metin Kubilay başkanlığındaki toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı temsilcisi Tank Yarbay Tunay Kanbur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Merkez Komutan Vekili Piyade Üsteğmen Kenan Sezgin, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kurulay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy OSB Müdürlüğü Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile basın mensupları katıldı.

 

CUMHURİYET KONULU YARIŞMALAR DÜZENLENECEK

 

Toplantıda alınan kararlara göre Cumhuriyetin ilanı ile Çerkezköy’ün kurtuluşunun aynı tarihe gelmesi nedeniyle geniş halk kesiminin kutlama programında yer alması amacıyla düzenlenecek olan etkinlikler 28 Ekim Cuma günü saat 13.00’da başlayacak. Belediye Başkanlığınca Cumhuriyet Haftası boyunca günün belirli saatlerinde ses yayın cihazından marşlarımız ve kahramanlık türkülerimiz yayınlanacak. İlköğretim ve Ortaöğretim Okulu öğrencileri arasında “Cumhuriyet” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları ile voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvaları düzenlenecek.

 

TEBRİKAT TÖRENİ DÜZENLENECEK

 

Etkinlikler, 28 Ekim Cuma günü saat 12.45’te Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunumu ile devam edecek. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı eşliğinde Türk Bayrağı göndere çekilecek. Kutlama programı 29 Ekim Cumartesi günü saat 09.00’da Kaymakamlık makamında düzenlenecek olan tebrikat töreni ile devam edecek. Kaymakam Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Tank Albay Engin Candaş ve Belediye Başkanı Vahap Akay saat 10.00’da halkın bayramını kutlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrağımız göndere çekilecek.

 

YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK

 

Cumhuriyetin 93’üncü yıldönümü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri takdim edilecek. Çerkezköy`ün düşman işgalinden kurtarılması nedeniyle Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan “Dünden Bugüne Çerkezköy” konulu Resim Sergisi ve Atatürk Koşusu düzenlenecek. Kutlama programı saat 24.00’da sona erecek. Kutlama progrmına tüm Çerkezköy halkı davetli.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ