Birden ayıldı

Çerkezköy'de uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle yerde baygın halde yatan şahıs, olay yerine gelen Ambulansın siren sesini duyunca, polisin geldiğini sanıp birden ayaklandı ve arkasına bile bakmadan koşar

GÜNDEM 18.10.2016 18:53:00 0
Birden ayıldı

AMBULANSI POLİS SANDI

 

Olay önceki gün saat 12.00 sularında Çerkezköy Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi’ni birbirine bağlayan Edip Arıcan Sokak üzerinde meydana geldi. Güpe gündüz uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç, Edip Arıcan Sokak’ta yürürken birden yere yığıldı. Baygın gence ilk müdahale, yoldan geçen vatandaşlar ve esnaf tarafından yapıldı. Uzu süre yerde baygın bir şekilde yatan genç, vatandaşların da yardımıyla yerden kaldırılarak bir sandalyeye oturtuldu. Bu sırada vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra siren çalarak olay yerine gelen Ambulansı, polis zanneden baygın haldeki genç, korkudan bir anda ayıldı. Baygın halde oturduğu sandalyeden fırlayan genç, koşarak kaçmaya başladı. Gencin durumuna üzülen vatandaşlar ise “Kaçma kardeşim polis değil o ambulans” diye seslense de genç bu sırada gözden kayboldu.

 

MİNİBÜS BEKLİYORMUŞ

 

Benzer bir olay da Fezipaşa Mahallesi’nde Erkaynak Cami önünde meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu madde kullanan S.D. isimli genç, önceki akşam saat 22.00 sularında yolcu durağında baygın halde bulundu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri baygın genci ambulansa almak istedi. Bu durumu kabul etmeyen 22 yaşındaki S.D. ekiplere zorluk çıkarmaya başladı. Durakta minibüs beklediğini belirten gencin, yaklaşık 1 saat önce başka bir mekanda polis tarafından baygın halde bulunduğu ve üst aramasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin yardımını istemeyen genç, polis tarafından ifadesi alınmak üzere Polis Merkezine götürüldü.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ