Hoşgörü her engeli aşar

Dernek üyeleri için her ay geleneksel olarak doğrum günü partisi organize eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, Ekim ayında dünyaya gelen üyelerini de unutmadı. Programda konuşan Kaymakam Metin Kubil

GÜNDEM 18.10.2016 18:43:00 0
Hoşgörü her engeli aşar

SPONSOR ÇERKEZKÖY KAYMAKAMLIĞI

 

TSD Çerkezköy Şubesi üyelerinden Ekim ayı içinde doğanlar için düzenlenen doğum günü etkinliğine AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi ile doğum günü kutlanacak olan engelliler ve aileleri katıldı. Derneğin diğer üyeleri de bu mutlu günlerinde arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Derneğin Ekim ayı doğum günü partisinin sponsorluğunu ise Çerkezköy Kaymakamlığı üstlendi.

 

MUTLU OLMANIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

 

Çerkezköy Kaymakamlığı olarak TSD Çerkezköy Şubesi üyelerinin Ekim ayı doğum günü etkinliğine sponsor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, “Engelli kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmak bizleri ayrıca mutlu etti. Sizlerin sadece bir gün değil her zaman mutlu olmanız için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Derneğimiz engellilerimizin, sosyal hayatın her kademesinde olmaları için büyük çaba sarfediyor. Yoğun etkinlikler düzenliyor. Sevgi, saygı, hoşgörü ve birliktelik her engeli aşar” diyerek engelli vatandaşların doğum gününü kutladı.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Ekim ayında dünyaya gelen tüm TSD Çerkezköy Şubesi üyelerinin doğum gününü kutlayarak konuşmasına başlayan AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ise “Hepinize hayırlı ömürler diliyorum. Bizim gönlümüz her zaman sizlerle beraberdir. Sizlerle ne kadar beraber olursak devletimize ve vatanımıza o kadar çok hizmet etmiş oluruz. Birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. Her zaman sizlerin yanınızdayız” açıklamalarında bulundu.

 

BERİ BİZİ HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADI

 

Katılmalarından dolayı Milletvekili Ayşe Doğan ile Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay’a teşekkür eden TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Kaymakamımız ilçemizde göreve başladığından beri bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bunun için tüm engelli kardeşlerim adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Ekim ayında dünyaya gelen 74 dernek üyesinin doğum günü tek tek kutlandı ve kendilerine hediyeler verildi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ