Öğrenme Şenliği'nde TREDAŞ farkı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü projesi kapsamında Edirne'de düzenlenen "Edirne Öğrenme Şenlikleri"nde ene

GÜNDEM 17.10.2016 21:22:00 0
Öğrenme Şenliği

AÇILIŞI VALİ ÖZDEMİR YAPTI

 

Edirne Valisi Günay Özdemir’in açılışını gerçekleştirdiği “Öğrenme Şenlikleri” Atatürk Anıtı Önü, Saraçlar Caddesi, Rüstem Paşa Kervansarayı, Eski Camii ve Antik park arasında kalan alanda düzenlendi. Etkinlikte, halk oyunları, semazen gösterileri, müzik dinletileri, pantomim, ritim grupları gibi çok sayıda alanda, ziyaretçilere gösteri sunuldu. TREDAŞ, etkinlik alanında kurduğu stantta Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’ın enerji ihtiyacını karşılamak için yaptığı yatırımlardan, kullandığı teknolojik alt yapıdan bahsederken, enerjinin önemine dikkat çekmek için ise enerji verimliliğini ele aldı.

 

TREDAŞ STANDI DİKKAT ÇEKTİ

 

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ve protokol üyelerinin de gezdiği TREDAŞ Standı, çocuklara yönelik hazırlanan “Enerjik Bilgiler” içeriğiyle dikkat çekti. Alanında uzman kişilerin yer aldığı TREDAŞ standına öğrencilerden ve vatandaşlardan ilgi yoğun oldu. TREDAŞ yetkililerince enerji verimliliğini anlatan bilgilerin yer aldığı broşür ziyaretçilere verildi. Edirne’de kurulan etkinlik alanını ve TREDAŞ standını, TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili ve TREDAŞ Edirne İşletme Müdürü Alpay Karaer de ziyaret etti. Öğrenme Şenlikleri’nde, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarınca 73 stantta 80 farklı öğretinin yer aldığı toplam 137 etkinlik gerçekleştirildi.

 

Marmara Haber