Cumhurbaşkanı, yatırımlarını örnek gösterdi

Uluslararası İstanbul Hukuk Kongresi'nde ABD'yi PYD ve YPG'ye verdikleri destek konusunda sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin terörle mücadele kapsamındaki kararlı tutumu hakkÄ?

GÜNDEM 17.10.2016 17:47:00 0
Cumhurbaşkanı, yatırımlarını örnek gösterdi

Havalimanının bakımını, onarımını, her şeyini yaptık.  Sağ olsun bir Türk girişimci de orayı işletiyor. Yanına da bir otel yapıyor” diyerek isim vermeden Kozuva Şirketler Grubu’nu örnek gösterdi.

 

DÜNYANIN DEVLERİNİN YOK AMA TÜRKİYE'NİN VAR

 

Terör örgütlerinin bumerang gibi olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Eninde sonunda kendini kullananı vurur. Uluslar arası alanda terörizme karşı kararlı ve ilkeli bir iş birliği yapılmadan bu sorunun çözümü mümkün degildir. İşte Somali'nin yıllardır terörden çektiği ortada. Somali kendine gelemiyor. Somali'de dünyanın devlerinin büyükelçilik binası yok ama Türkiye'nin var. Niye? Biz oraya her şeyimizle gidiyoruz. Ve orada muhteşem de bir büyükelçilik külliyesi yaptık. Çünkü bizi bir birimize bağlayan bağlar farklı. Ama bakıyorum ABD'nin, İngiltere'nin büyükelçilik binası hava limanının ordaki kampüsün içinde. Zaten havalimanının da bütün bakımını, onarımını, her şeyini biz yaptık. Sağ olsun bir Türk girişimci de orayı işletiyor, oranın yanına da bir otel yapıyor. Otelin yapımıyla da farklı bir hale gelecek. Farkımız bu” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ