Hepsi terör örgütü

MHP'nin çiçeği burnunda Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel'den boşalan İlçe Başkanlığı görevine Ahmet Aydeniz getirildi. Aydeniz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Koray Önsel, "

SİYASET 16.10.2016 21:45:00 0
Hepsi terör örgütü

HDP'YE OY VERDİKLERİNİ ÇOK İYİ HATIRLIYORUZ

 

Ahmet Aydeniz’in MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığına Genel Merkez tarafından atandığını belirten MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, daha sonra CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin MHP'ye yönelik sözlerine cevap verdi. Selin Sayek Böke’nin MHP ile ilgili kendilerine yakışır şekilde bir açıklamada bulunduğunu kaydeden Önsel, “Yerel seçim süreçlerinde ailecek HDP'ye oy verdiklerini çok iyi hatırlıyoruz. Zaten kendileri de bunu açıkladı. HDP'ye sağladıkları destekleri açıklayıp arkasından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerine sahip çıkarak mirasından medet ummaları siyasetteki acizliklerini gösterdi. 15 Temmuz'dan sonra yeni kapı ruhu dedikleri birlik beraberlik sürecinde bu beraberliğe zarar vermeye niyeti olan herkesin terör örgütü olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

BİZ MECLİSTEN YANAYIZ

 

CHP’lilerin birlik beraberliğe katkı verecekleri yerde MHP’ye zarar vermeye çalıştığını belirten Önsel, “7 Haziran seçimleriyle ilgili de Genel Başkanımız aynı açıklamayı yaptı. Değerlerimizin değişmeyeceğini, parlamenter sistemden yana olduğumuzu belirtti. Yalnız ortada fiili bir suç var. Hükümet suç işliyor. Cumhurbaşkanı suç işliyor. Genel Başkanımız bunun resmiyete dökülmesini istiyorsanız buyrun meclise getirin dedi. 367 sayısını bulursanız direkt olarak anayasa değişikliği yapılacağını söyledi. Eğer bulunmazsa 330'u arayın, o zaman da ülke referanduma gider. Onu da bulmazsanız bu işlerden vazgeçin dedi. Meclisteki oylamalarda biz meclisten yanayız. Oyumuz bu yönde olacaktır dedi. Kimler oylamalarda evet kimler hayır kullanacak? Selin Böke'ye de böylece gerekli cevap verilmiş olacak” dedi ve konuşmasının sonunda Ahmet Aydeniz ve ekibine başarılar diledi.

 

İNSANIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ

 

Kendisini göreve layık gören Genel Merkeze teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ahmet Aydeniz ise “Çerkezköy ilçe yönetimi olarak her zaman başbuğumuzun izinde, liderimizin izinde hep beraber yönetimimizle canla başla çalışacağız. Yeni İl Başkanımız Koray Önsel’den aldığımız bayrağı şehit ve gazilerimizin manevi bilinciyle daha ileriye taşıyacağız. Sürekli stişare halinde bulunarak ilçemiz ve memleket için elimizden geleni yapacağız. Yönetim kurulumuzu önümüzdeki hafta paylaşacağız. Son günlerde Güney Doğu'da artan bir terör durumu var. Bu konuda muhalefetin temsilcileri olarak sesimizi duyuracağız. Çerkezköy'de de içsel bir çatışma ortamı yaratılmaya çalışılıyor. Bunların da takipçisi olacağız. Ayrımcılık yapmadan memleketimizin her insanına sahip çıkacağız” diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT