Tatsız başlangıç

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in ilk haftasına kendi sahasında iyi bir başlangıç yapmak isteyen Kapaklı Sitespor, oynadığı futbolla taraftarlarını mutlu etse de sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

SPOR 16.10.2016 21:43:00 0
Tatsız başlangıç

İŞTE KADROLAR

 

Kapaklı Futbol Sahası’nda dün saat 14.30’da başlayan mücadeleye ev sahibi Kapaklı sitespor “Yusuf, Abdulmelik, Emrullah, Doğukan, Uğur, Ömer, Yusuf, Rahmi, Mazlum, Serdar ve Mert” on biri ile sahaya çıkarken; konuk ekip Muratlı Belediyespor ise “Ali, Aykut, Burak, Hakan, Eyüp, Melih, Gürkem, İlker, Batuhan, Esen ve Tolunay” on biri ile karşılaşmaya başladı. Başlama vuruşunu Kapaklı Sitespor yaptı. Mücadelenin ilk dakikalarında her iki takım da kontrollü bir oyun ortaya koydu.     

 

MÜKEMMEL BİR GOL

 

Karşılaşmanın 16’ncı dakikasında sağ kanattan serbest vuruş kazanan Sitespor’da topun başına Serdar geçti. Serdar’ın etkili ortasına iyi yükselen Doğukan’ın kafa vuruşu az farkla auta çıktı. İki takım oyuncularının da oldukça istekli görüdüğü karşılaşmada eşitlik 23’üncü dakikada bozuldu. Kendi yarı sahasından gönderilen uzun topu iyi takip eden Gürkem’in ceza sahası dışı sağ çarprazdan sert şutu, kaleci Yusuf’ın bakışları arasında filelerle buluştu ve bu mükemmel golle Muratlı Belediyespor 1-0 öne geçti.

 

SİTESPOR BERABERLİK GOLÜ İÇİN YÜKLENDİ

 

Talihsiz bir şekilde kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Sitespor, beraberlik golünü bulmak için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Golden yaklaşık 4 dakika sonra Sitesporlu Serdar’ın pasında topla buluşan Mazlum sol kanattan ceza sahasına girdi. Bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Mazlum’un şutunu kaleci son anda kontrol etmeyi başardı. Sitespor zaman zaman uzaktan sert şutlarla da rakip kaleyi yoklamaya çalıştı. 30’uncu dakikada Yusuf’un ceza sahası dışından sert şutu farklı bir şekşilde auta çıktı.

 

İLK YARI SKORU 1-0

 

Karşılaşmada ilk sarı kart ise 32’nci dakikada çıktı. Sitesporlu Rahmi’ye sert müdahalede bulunan Melih, karşılaşmanın hakeminden sarı kart gördü. Yaklaşık 3 dakika sonra da Sitesporlu Ömer, rakibine yaptığı sert müdahale sonucu sarı kartla cezalandırıldı. İlk yarının son dakikasında rakip kaleye iyice yüklenen Sitespor, bir anda kontra atağa yakalandı. Defans arkasına atılan uzun topu iyi takip eden Batuhan, kalecinin açılmış olduğunu görünce aşırtma yapmak istedi fakat top az farkla auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

SON DAKKA ŞANSINI DEĞERLENDİREMEDİ

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında da seyir zevki yüksek bir futbol oynandı. Maçın 55’inci dakikasında Sitespor köşe vuruşu kazandı. Serdar’ın ortasına çok iyi yükselen Uğur’un kafa vuruşu direkten döndü. Direkten dönen top kaleci Ali’nin kucağında kaldı. Sitespor beraberlik golüne en çok 90+2’de yaklaştı. Mert’in sol kanattan ortaladığı top, arka direkteki Mazlum’un önüne düştü. Mazlum’un vuruşu az farkla auta çıktı. Karşılaşma Muratlı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ