Çerkezköy heykellerle güzelleşiyor

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tasarlamış olduğu heykellerin montajını yaptı. Topçular Sokak üzerinde yer alan parka müzisyen kadın heykelinin yanı sıra Kültür İşler

GÜNDEM 16.10.2016 21:40:00 0
Çerkezköy heykellerle güzelleşiyor

MONTAJ KISMI TAMAMLANDI

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü destek birimince heykeltıraşlar tarafından tasarlanan heykeller parkları süslemeye devam ediyor. Birkaç ay önce Tepe Piknik Alanına 2 adet heykel monte edilmesinin ardından vatandaşlar tarafından beğeni toplayan heykellerin yapımına devam ediliyor. Topçular Sokak üzerinde yer alan parkta çalışma yapan ekipler müzisyen kadın ve çocuklar adlı çalışmayı monte ederek parka yeni bir hava kazandırdı. Kültür İşleri Müdürlüğü'nün yeni binasında ise yapılan heykel çalışması birçok kesim tarafından takdir topladı. Gençlerin ve kız çocuklarının eğitimini devam ettirebilmesi için ömrü boyunca birçok bağış ve yardımda bulunan Türkan Saylan'ın heykeli Kültür İşleri Müdürlüğü'nün bahçesine monte edildi.

 

SEMBOL İSMİN HEYKELİ YAPILDI

 

Fiberglas maddesiyle üretilen ve montajı tamamlanan heykellerin yanı sıra Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi'ne 15 Temmuz'un sembol isimlerinden olan Şehit Kıdemli Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in tasarımı tamamlanan heykeli monte edilecek. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk'ün validesi Zübeyde Hanım'ın heykeli de Zübeyde Hanım Anaokulu'nun bahçesine monte edilecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ