Tedbirsizliğe duyarsız kalmadı

İlçedeki bir okulun çatısında bulunan izolasyon malzemesinin bir öğrencinin başına düşmesi ile ilgili gazetemizde ''Tedbirsizlik öğrencinin canına mal oluyordu'' başlığı ile çıkan habere duyarsÄ

GÜNDEM 13.10.2016 22:26:00 0
Tedbirsizliğe duyarsız kalmadı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Çerkezköy’de eğitim öğretim veren Nurullah Narin Ortaokulu’nda tadilat işlemleri için çatıda bulundurulan çatı izolasyon malzemesi, okulun 6. sınıf öğrencisi Ömer S.'nin başına düşmüş, talihsiz öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Öğrenci hastanede tedavi altına alınırken; olayı basından duyan ve hemen harekete geçen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kazada ihmali ve tedbir eksikliği bulunan idareci ve kamu görevlilerinin tespiti için soruşturma başlatıldığını belirtti.

 

GEREKLİ YASAL İŞLEMLER YAPILACAK

 

Gazetemizin önceki gün ''Tedbirsizlik öğrencinin canına mal oluyordu'' başlığı ile kamuoyuna duyurduğu haberin ardından harekete geçen Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, yaşanan talihsiz kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Kaymakam Kubilay, olayla ilgli ihmali bulunan yetkililerin tespiti hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılması için soruşturma ve inceleme başlatılacağını açıkladı.

 

Haber / Celal KARAKURT