33 yıllık çile İrmet'te son buldu

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi'nde geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Endoskopik Hipofiz Bezi Tümörü çıkarma ameliyatı ile 55 yaşındaki Erdinç Temelsiz'in hayatı değişti. Elleri v

GÜNDEM 12.10.2016 20:56:00 0
33 yıllık çile İrmet

33 YILDIR ÇEKTİĞİ ÇİLE SONA ERDİ

 

Özel İrmet Hastanesi’nde Op. Dr. Kamran Aghayev tarafından gerçekleştirilen ameliyat sonrası 33 yıldır çeşitli tedavi yöntemlerine rağmen şikayetlerinden kurtulamayan 55 yaşındaki Erdinç Temelsiz aradığı dermanı İrmet’te bulmuş oldu. Uzun yıllardır şiddetli baş ağrısı ve ayaklarda yanma şikayetlerinin yanı sıra hipofiz bezinde oluşan tümör sebebiyle vücudun aşırı seviyede hormon salgılaması sonrası uzuvlarda meydana gelen büyüme şikayetleri ile geldiği İrmet’te yapılan tetkikler sonrası nadir görülen Hipofiz tümörü tanısı konularak ameliyata alındı.

 

ŞİKAYETLERİMDEN KURTULDUM

 

Pazartesi günü gerçekleştirilen ve yaklaşık 3 buçuk saat süren ameliyat sonrası şikayetlerinin sona erdiğini belirten, 3 çocuk ve 9 torun sahibi Erdinç Temelsiz, “Yıllarca devlet hastanelerine gittim geldim ama bir sonuç alamadım. 2 hafta önce bir hastanede bu hastalığımdan şüphelenilerek İrmet Hastanesi’ne gitmemi tavsiye ettiler. İrmet Hastanesi doktor ve yetkililerine çok teşekkür ederim. Ameliyat sonrası bütün şikayetlerimden kurtuldum” dedi.

 

HASTA DÜN TABURCU OLDU

 

Gerçekleştirilen ameliyat sonrası hasta hakkında açıklamalarda bulunan Op. Dr. Kamran Aghayev, “Nadir görülen bir hastalık ile karşı karşıyaydık. Tanısı zor konulan ve uzun yıllar boyunca yavaş yavaş ilerleyen bir hastalık. Hipofiz bezinin altında oluşan bu tümör sonrası hipofiz bezi aşırıd derecede büyüme hormonu salgılar. Yaş ilerlemiş olduğu için artık boy olarak biz uzama kaydedilemeyeceğinden dolayı vücudun el ayak dudak kafa kulak burun gibi uzuvlarında büyüme meydana gelir. Yapılan operasyon 3 buçuk saat sürdü ve burun kanalları kullanılarak beynin altında oluşan tümör çıkartıldı.” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT