Kaymakam Kubilay'dan akademik yıl ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman'ı ziyaret ederek yeni akademik yılın hayırlı olması temennisin de bulundu.

GÜNDEM 10.10.2016 18:56:00 0
Kaymakam Kubilay

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

 

Yeni Akademik yıl dolayısıyla Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ÇEMYO Müdürü Doç.Dr. Can Burak Şişman’ı makamında ziyaret etti. Okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Kubilay, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz, 9 program ve yaklaşık 1400 öğrenci ile bu yıl eğitime başladı. Yüksekokulumuzun çalışmalarını yakından takip ediyorum. Bende aynı zamanda Meslek Yüksekokulumuzda İnsan Kaynakları Dersi veriyorum” ifadelerine yer verdi.

 

ELİMİZDEN GELEN KATKIYI SUNMAYA HAZIRIZ

 

Kaymakam Metin Kubilay, Çerkezköy Meslek Yüksekokulunun, İlçe için hayati bir öneme sahip olduğunu ifade ederek, “Üniversitelerin bilimsel ve akademik çalışmaların yanı sıra bulundukları yerlerde sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katkıları büyüktür. Bacasız sanayi de diyebileceğimiz bir vasıfla ilçemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Bu katkıyı daha da artırmak için biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya hazırız” dedi.

 

BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLEDİ

 

Metin Kubilay konuşmasının sonunda ise, “Kaymakamlık olarak Çerkezköy Meslek Yüksekokuluna her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bir kez daha yeni akademik yılımızın başarılı geçmesini, Yüksekokulumuz, İlçemiz, Bölgemiz ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Öğrencilerimiz ve üniversite personelimize huzurlu, sağlıklı ve başarılı çalışmalar temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN