8 yaşındaki çocuk yetişkinlere ders verdi

Çerkezköy Fatih Kavşağı Parkı'nda geçtiğimiz günlerde 8 yaşlarında bir çocuk renkli kalemleriyle yazdığı 'Yerlere çöp atmayınız' yazılı bir kağıdı uyarı levhas

GÜNDEM 10.10.2016 18:54:00 0
8 yaşındaki çocuk yetişkinlere ders verdi

RECAİ KUTAN PARKI AKILLARA GELDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeşillendirilen parkta doğayı korumak isteyen ilkokul öğrencisi kendi yazdığı ‘Yerlere çöp atmayınız’ yazıyı bir tahta çubuğa monte ederek adeta bir uyarı levhası olarak yeşil alana dikti. Okul ve ailede alınan eğitimi gözler önüne seren bu davranışıyla yetişkinlere adete bir ders veren ilkokul öğrencisinin yanı sıra Kızılpınar’daki Recai Kutan Parkı’nın içler acısı hali akıllara geldi.

 

YETİŞKİNLERE DERS VERDİ

 

Daha önce Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yeşil alan çalışmalarını yaptığı Recai Kutan Parkı’nda, sorumsuz vatandaşların parka zarar vermesi sonrası park neredeyse kullanılmaz bir hale gelirken, akşam saatlerinde ise uyuşturucu kullanmak isteyenlerin uğrak mekanlarından birisi haline gelmişti. Vatandaşların kullanımına tahsis edilen parkların yetişkinler tarafından bu şekilde hor kullanılmasının ardından ilkokul öğrencisi 8 yaşındaki çocuğun davranışı takdir topladı. 

 

Haber / Celal Karakurt