Prestij Caddesi trafiğe Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmeye başlanan '11 İlçede 11 Prestij Caddesi' projesi kapsamında Süleymanpaşa'daki çalışmalar tamamlandı.

GÜNDEM 10.10.2016 18:45:00 0
Prestij Caddesi trafiğe Açıldı

HALKIN HİZMETİNE SUNULACAK

 

Proje kapsamında 22 Temmuz 2016 tarihinde çalışmalara başlanan1900 metrelik Eski Cami-Köprübaşı arası asfaltlama çalışmaları tamamlanarak araç trafiğine açıldı. Kaldırımlarda devam eden aydınlatma ve kent mobilyaları çalışmaları tamamlandığında ise yenilenen geniş kaldırımları ve yeşil alanları ile Süleymanpaşa İlçesi Prestij Caddesi Projesinin halkın hizmetine sunulacağı ifade edildi.

 

1 TEMMUZ 2017 DE BİTMİŞ OLACAK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaptığı açıklamada, “Göreve başladığımız ilk günden bu güne, yorulmadan yolumuza devam ediyoruz. Her geçen gün bir önceki günden daha fazla çalışarak hizmet aşkıyla vatandaşlarımıza en iyiyi ulaştırmak için çabalıyoruz. 11 İlçeye 11 Prestij Caddesi Süleymanpaşa İlçesi Hükümet Caddesindeki çalışmalarımız bu sabaha kadar yapılan mesai ile tamamlanmış oldu. İlimizdeki tüm alt ve üstyapı çalışmaları ise 1 Temmuz 2017'de bitmiş olacak” dedi.

 

YORUMU SEVGİLİ VATANDAŞLARIMA BIRAKIYORUM

 

Albayrak konuşmasının sonunda ise, “Çizme ve naylon poşetle bizi protesto edenlerin yine aynı şekilde Altınova ve Hükümet Caddemizde gezinmeleri durumunda yorumu sevgili vatandaşlarıma bırakıyorum. Ak Parti Eski ve Yeni İl Başkanları Sayın Ahmet Akçay ve Sayın Cüneyt Yüksel’e sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Biz de verdiğimiz sözü yerine getirmenin gururuyla Süleymanpaşa İlçemizde asfaltlanmış tertemiz yollarda ayakkabılarımızı çıkarıp yürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Marmara Haber