Trelleborg son teknolojiyi kullanacak

Trelleborg fabrikasında dün saat 15.00'da Alman teknolojisi Desma Smart 4.0'ın tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtımı proje sorumlusu Hasan Hüseyin Ertuğ yaparken, özel olarak tasarlanmış tanıt

GÜNDEM 6.10.2016 21:17:00 0
Trelleborg son teknolojiyi kullanacak

BİRÇOK FONKSİYONA SAHİP

 

16 Avrupa ülkesinde tanıtımı gerçekleştirilen Desma Smart’ın son durağı Türkiye oldu. Çerkezköy’de faaliyet gösteren Trelleborg fabrikasında Alman teknolojisini fabrikaya tanıtan firmanın bir sonraki durağı Bursa olacak. Özel olarak tasarlanmış araç ile tanıtım programı gerçekleştirilirken, kauçuk ve silikon üretiminde etkili olacak cihaz hakkında açıklamalarda bulunan proje sorumlusu Hasan Hüseyin Ertuğ, “Cihaz, kauçuk ve silikon sanayinde kullanılan makinelerin verim ölçümlerini gerçekleştiriyor. Ayrıca arıza sebeplerini doğrudan makinenin üretici firması ile görüntülü görüşme gerçekleştirerek anlık sorun çözümüne imkan tanıyor. Desme Smart 4.0 adı verilen bu son teknoloji ile fabrikaların verimleri üst seviyeye çıkacak. Ayrıca sistemde yedek parça siparişi, makinenin son durumu ve diğer makinelere göre kıyaslama özellikleri ile sanayicileri cezbeden bir teknoloji ile karşı karşıyayız” dedi.

 

1 YIL BOYUNCA DEMO KULLANACAKLAR

 

Düzenlenen tanıtım sonrası Alman teknolojisinin geldiği son nokta olarak lanse edilen cihaz hakkında açıklamalarda bulunan Trellebog Fabrikası Müdürü Zübeyir Koca, “Yeni yatırımlara yelken açmak ve verimliliğimizi arttırmak amacıyla değerlendirmeye aldığımız bir tanıtım programı oldu. Bizim için oldukça kaliteli bilgiler içeren bu tanıtım sonrası, cihazın 1 yıllık demosunu aldık. Deneme sürecinin ardından cihazın tüm özellikleriyle donanımlı halini fabrikamıza kazandırmayı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT