Islah çalışmaları yakında başlayacak

Dün sabah saatlerinde mesaisine Çerkezköy'den başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile birlikte  Çerkezköy ve Sarayâ?

GÜNDEM 6.10.2016 21:08:00 0
 Islah çalışmaları yakında başlayacak

MESAİYE ÇERKEZKÖY’DEN BAŞLADI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da yer aldığı ziyarette esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra Özcan Sokak’ta yapılan çalışmaları inceledi. Devlet Su İşleri tarafından yapılan Hükümet Caddesi köprüsünün yapım çalışmalarını takip eden Albayrak, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kavakdere dere ıslahı ihalesinin devam ettiğini ve kısa sürede burada Büyükşehir Belediyesinin çalışmalara başlayacağını kaydetti. Albayrak daha sonra ise Çerkezköy Belediyesi tarafından tadilatı yapılan Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat merkezinde de incelemelerde bulundu.

 

SARAY’DA Kİ ÇALIŞMALARI DA İNCELEDİ

 

Saray ilçesinde de Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu'yu işyerinde ziyaret eden Albayrak Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı da makamında ziyaret etti. Albayrak makamdan ayrılarak çalışmaları yerinde incelemek için Başkan Nazmi Çoban'la birlikte keşfe çıktı. Ayvacık Caddesinde asfalt çalışmasının bitimiyle birlikte kaldırım yapımına başlayan Saray Belediyesi ekiplerine "kolay gelsin" diyen Albayrak, Saray Caddesindeki asfalt seriminin bitirilmesi ve Güneş Caddesindeki asfalt serimininde ivedilikle tamamlanması için kendi birimlerine talimat verdi. 100. Yıl Caddesindeki çalışmaların Saray ilçe merkezine yakın olan bölgeden başlatılmasının konuşulduğu incelemelerde, Çerkezköy ve İstanbul Caddelerinin projelerinin tamamlandığı ve çalışmaların bu eksende yürütüldüğü ifade edildi.