Yüksel ve ekibi Hayrabolu'da

Tekirdağ merkez ve ilçelerine periyodik aralıklarla ziyaretlerde bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve yönetiminin bu seferki durağ ise Hayrabolu oldu. Hayrabolu'da yapılan ziyaretlerde İl Başkan Y

GÜNDEM 6.10.2016 21:03:00 0
Yüksel ve ekibi Hayrabolu

İLK DURAK İLÇE TEŞKİLATI

 

İlk olarak AK Parti Hayrabolu İlçe Teşkilat binasında partililerle biraraya gelen İl Başkanı Cüneyt Yüksel ve beraberindeki heyet, daha sonra Hayrabolu'da bulunan esnafları ziyaret etti. Tüm esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan heyet ardından Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan'ı makamında ziyaret ederek kendisine çalışmalarında başarılar diledi. Bu ziyaretin ardından Çitiftçi Malları Koruma İlçe Başkanı ve aynı zamanda Hayrabolu Ziraat Odası Başkanı olan Bülent Can'ı makamında ziyaret eden Yüksel ve heyeti Ziraat Odası Başkanı Bülent Can'dan Hayrabolu bölgesindeki çiftçilerin genel durumları hakkında bilgiler aldı.

 

TARIM ÇALIŞTAYI’NA KATILDILAR

 

Tarım ve Hayvancılığa önem verdiğini belirten Cüneyt Yüksel, bu konudaki çalışmalarının devam ettiğini, sorun ve çözüm önerilerinin en kısa sürede bakanlığa iletileceğini belirtti. Hayrabolu Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünü de ziyaret etmeyi unutmayan Cüneyt Yüksel, daha sonra Hayrabolu İlçe Müftüsü Veysel Işıldar'ı makamında ziyaret etti. İlçe Müftüsü Işıldar ile yapılan görüşmelerin ardından İlçe Müftüsü Veysel Işıldar ile birlikte Hayrabolu'da yapılan ve faliyete açılan Fazıl Halil Çelebi Camii ziyaret edildi. Yüksel ve beraberindeki heyet daha sonra teşkilat üyeleri ile vedalaşarak AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Tarım Çalıştayı’na katılmak üzere Hayrabolu’dan ayrıldı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ