AK Parti hız kesmiyor

AK Parti Tekirdağ il Başkanlığına getirildiği günden itibaren çalışmalarına ara vermeden devam eden yeni il Başkan'ı Cüneyt Yüksel, bu kez de Ergene'deki Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Oda

GÜNDEM 5.10.2016 20:55:00 0
AK Parti hız kesmiyor

İLK DURAK ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ

 

Erken saatlerde başlayan programın ilk durağı AK Parti Ergene ilçe Teşkilatı oldu. Teşkilat üyeleri ile yapılan kahvaltının ardından Ergene Esnaf ve Kefalet Kooperatifine geçerek başkan ve üyeleri ile görüşen Yüksel, bu ziyaretin ardın Ergene Kızılay Başkanlığı ve Kent Konseyini ziyaret ederek çalışmalar ve faliyetler hakkında bilgi aldı. Ardından Ergene Kaymakamlığı’na geçen heyet Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile ilçenin durumu hakkında görüşmelerde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı ile görüşen Yüksel, mahalle muhtarları ile biraraya geldi. Ergene Tokatlılar Derneğini de unutmayan Cüneyt Yüksel, Tokatlılarla sohbet ederek dilekleri ve istekleri konusunda istişarelerde bulundu.

 

GEÇ SAATLERE KADAR ERGENE’DE KALDI

 

Hergeçen gün büyüyen Ergene Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne de ziyaret eden Cüneyt Yüksel, Bölge Müdüründen Organize Sanayi Bölgesinin son durumu hakkında bilgiler aldı. Organize Sanayi Bölgesinin ardından Ergene’de yaşayan göçmen vatandaşları ziyaret eden İl Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçedeki Tunceli, Erzincan, Bingöl ve Samsunlular derneklerini ziyaret etti. Bu görüşmelerden sonra teşkilat binasına gelerek Ergene’de bulunan mahalle başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı gerçekleştiren Yüksel, gecenin geç saatlerinde Tekirdağ’a hareket etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ