Tekirdağ Ekmeğini Paylaşıyor

Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi, asırlık bir gelenek olan "Askıda Ekmek Projesi"ni canlandırmak için harekete geçti. Proje sayesinde Tekirdağlılar ihtiyaç sahiplerine sahip çıkmaya devam ediyor.

GÜNDEM 5.10.2016 20:52:00 0
Tekirdağ Ekmeğini Paylaşıyor

FIRINLARLA GÖRÜŞÜLDÜ

 

Tekirdağ’da yardımlaşma duygusu aşılayan ve ihtiyaç sahiplerine destek olmayı hedefleyen proje kapsamında projeye destek olmak isteyen fırınlarla görüşüldü. Askıda Ekmek Projesi kapsamında projeye dahil olmak isteyen fırınlara tabela astıklarını belirten Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar, “Vatandaşlarımız da projeye dahil olan fırınlardan ekmek alırken bir ekmek parası fazladan vererek ihtiyaç sahipleri için bir ekmeklik katkı sağlayacak” dedi.

 

TÜM DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

 

Tekirdağ Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Tarar “Bağışçılar tarafından fazladan verilen paralar ile alınan ekmekler sokakta yaşamak zorunda olan, ekmek alabilecek gücü olmayan ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Vatandaşlarımızın maddi anlamda küçük bağışlarla devam edeceği projemiz ile ihtiyaç sahibi ailelerimize büyük katkı sağlanacak. Projemizde bizlere ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm fırınlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ