Karı koca tutulandı

Bankaların ATM'lerine düzenek yerleştirerek vatandaşların hesaplarını boşalttığı iddiasıyla Çerkezköy'de suçüstü yakalanarak gözaltına alınan 3 şüpheliden karı koca çif

GÜNDEM 4.10.2016 20:51:00 0
Karı koca tutulandı

ATM ÇETESİ ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

Sertan – Duygu Göç çifti ile arkadaşları V.T. geçtiğimiz günlerde bir otomobil ile Çerkezköy’e geldi. Göç çifti sabah erken saatlerde Atatürk Caddesi’ndeki bankaların ATM’lerine düzenekler yerleştirdi. Akşam saatlerinde düzenek kurulu ATM’lerden vatandaşların hesabını boşaltmak isteyen Sertan Göç, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken; polis şüphelinin Çerkezköy’e eşi Duygu Göç ve arkadaşı V.T. ile birlikte geldiğini tespit etti.

 

3 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI

 

Soruşturmayı derinleştiren polis, kısa sürede diğer 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Sertan Göç’ün üst aramasında üzerinden ATM’lerden çektiği 3 bin 350 Lira nakit para ile vatandaşların hesaplarını boşaltmak için kullandığı bir adet peruk, bir adet bıçak ve iki adet de düzenek çıktı. 3 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından önce sağlık kontrolü için Çerkeköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Daha sonra Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edilen şüphelilerden Sertan – Duygu Göç çifti çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken; V.T. ise serbest bırakıldı. Sertan Göç Çerkezköy Kapalı Cezaevine, eşi Duygu Göç ise Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber / Gökhan TEKER