ÇOSB'den uygulamalı yangın eğitimi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü İtfaiye ekipleri tarafından, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için uygulamalı eğitim p

GÜNDEM 4.10.2016 20:50:00 0
ÇOSB

ÖZDOĞAN İTFAİYE BİRİMİNİ ZİYARET ETTİ

 

Öğrencilere yangınla karşı karşıya kaldıklarında neler yapacakları konusunda bilgiler veren ÇOSB İtfaiye yetkilileri, “Amacımız, çıkabilecek yangın vakalarına karşı hazırlıklı olup, can ve mal kaybının önüne geçmektir” dedi. Bilgilendirmelerin ardından öğrencilere yangın tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ve yangına nasıl müdahale edilmesi gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan da, İtfaiye Haftası dolayısıyla, ÇOSB İtfaiyesi’ni ziyaret etti. Özdoğan, bu ziyarette ÇOSB Bölge Müdürlüğü İdare Müdürü Fazlı Tan, Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan İnce, ÇOSB İtfaiye Şefi Kemal Terzioğlu ve İtfaiyeciler tarafından karşılandı.

 

BÖLGENİN EN GÜÇLÜ İTFAİYESİNE SAHİBİZ

 

Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, ziyaret kapsamında itfaiyecilerle tek tek tokalaşıp günleri kutladı. İtfaiyecilere çalışmalarında başarılar dileyen Özdoğan, Çerkezköy OSB İtfaiyesinin bölgenin en güçlü itfaiyesi olduğunu belirterek, “Bu durumun haklı gururunu yaşıyoruz. Gerek ekipmanı gerekse uzman personeliyle güçlü bir itfaiyeye sahibiz. Bölgemizdeki sanayicilere her konuda olduğu gibi itfaiye konusunda da en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN