Minikler can dostlarıyla buluştu

Trakya Birlik İlkokulu'nun minik öğrencileri 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Barınağı'nda can dostl

GÜNDEM 4.10.2016 20:45:00 0
Minikler can dostlarıyla buluştu

ÖĞRENCİLER, YAVRU KÖPEK VE KEDİLERE ÖZEL İLGİ GÖSTERDİ

 

Sokak hayvanlarının hayata tutunması ve yeni sahiplerini bulabilmesi için çalışmalara devam eden Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Barınağı, minik misafirlerini ağırladı. Trakya Birlik İlkokulu’ndan 3/A ve 3/B Sınıfı Kipa Aile Kulübü’nün sponsorluğunda Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Barınağı’nı ziyaret etti. Barınağı heyecanla gezen minik öğrenciler, yavru köpek ve kedilere özel ilgi gösterdi.

 

TÜM HAYVANLAR KORUNMALI

 

Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Barınağı’nın uzman personeli eşliğinde barınağı gezen öğrenciler, barınak hakkında bilgi aldı. Hasta ve yaralı sokak hayvanlarının nasıl tedavi edildiğini öğrenen öğrenciler, sokak hayvanlarının bakıma muhtaç olduğunu ve insanların ilgisine ve sevgisine ihtiyacı olduğunu belirterek, hayvanları koruma gününde tüm hayvanların korunmasını dilediler.

 

AİLELER BU BARINAĞI SIK SIK ZİYARET ETMELİ

 

Barınakta kalan hayvanların yeni sahiplerini beklediğine dikkat çeken barınak yetkilileri ise, çocuklarına hayvan sevgisi kazandırmak isteyen ailelerin hayvan barınağını sık sık ziyaret etmesini istedi.  En iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden barınak yetkilileri, “Vatandaşların ve özellikle çocukların barınağı ziyaret etmeleri sadece bizi değil, ilgiye ve sevgiye muhtaç olan hayvan dostlarımızı da mutlu ediyor” diye konuştu.

 

Marmara Haber