Çorlu hakettiği hizmetleri alacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da düzenlenen basın toplantısında Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Toplantıda konuÅ

GÜNDEM 4.10.2016 20:43:00 0
Çorlu hakettiği hizmetleri alacak

9 İLÇEMİZDE ALTYAPI ÇALIŞMASI BAŞLATTIK

 

Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Tekpark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı, ilgili daire başkanları ile diğer bürokratlar da hazır bulundu. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Albayrak, TESKİ’nin kurulduğu günden bugüne kadar 36 bin su arızası yaptığını belirterek "30 Büyükşehir Belediyesi içinde altyapı yapan tek Büyükşehir Belediyesiyiz.  Her türlü sıkıntıya rağmen 9 ilçemizde altyapı çalışması başlattık, başlattığımız bu çalışmalarımızı da Temmuz 2017 itibarıyla bitireceğiz. Yılsonuna kadar da tüm ilçelerimizde Belediye Halk Otobüslerini hizmete başlatacağız. Çorlu hakkettiği hizmetleri mutlaka alacak. Büyükşehir Belediyesinin bundan sonraki dönemleri daha da parlak olacak" dedi.

 

ÇORLU'DA 105 OTOBÜS İLE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

 

TESKİ'nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa da Çorlu Kumyol Caddesi ve diğer yerlerde devam eden çalışmaların Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün Fen İşleri Daire Başkanlığının Çorlu'da yaptığı ve yapacağı projelerle ilgili bilgi verirken Tekpark Genel Müdürü Şahabettin Küçükyazıcı da Çorlu'da 105 otobüs ile hizmet vermeye devam ettiklerini hizmetin daha iyi olabilmesi için de çalışmaların büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Toplantıdan sonra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve diğer yetkililerle ile beraber Çorlu'da devam eden çalışmaları gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak vatandaşlarla da sohbet etti.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ