O alanın adı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olacak

Kapaklı Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı dün saat 14.00'da Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında yapıldı. Toplantıda eski belediye binası arkasında oluşturulan alana 15 T

GÜNDEM 3.10.2016 20:43:00 0
O alanın adı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olacak

GÜNDEM MADDELERİ KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak kalkışmada şehit olan vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından toplantının ilk gündem maddesinde 2017 Mali Yılı Performans Programı görüşüldü. Gündem maddesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 2017 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi de görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderilirken; 2017 Mali Yılı Gelir Tarifesi ise Tarife Komisyonuna havale edildi. Zabıta memurlarına 2017 yılında verilecek fazla mesai ücreti de görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna gönderildi.

 

2’NCİ OTURUM 7 EKİM CUMA GÜNÜ

 

Belediye hisselerinin ortaklarına satışı konuları oy birliği ile karara bağlanırken; Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesinin içkili yerlere dahil edilmesi konusu ise görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan 5 kat konut alanının ticari alana çevrilmesi talebi de İmar Komisyonua gönderildi. Kazak Gölü piknik alanına mescit yapılması konusu da İmar Komisyonuna havale edildi. Eski Belediye Binasının arkasında oluşturulan alana “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” adının verilmesi ve Atatürk büstünün olduğu alana da Atatürk Meydanı adının verilmesi yönündeki dilekçe de görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havale edildi. Ekim Ayı Meclis Toplantısının 2’nci oturumu 7 Ekim Cuma günü saat 11.00’da gerçekleştirilecek.

Haber / Ahmet KILAVUZ