Nikahlarını Mandalı kıydı

Kapaklı Kaymakamlığı Sekreteri Sibel Topaloğlu ile Kapaklı Belediyesi Bilgi İşlem Personeli İsmail Uslu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdi.

GÜNDEM 3.10.2016 20:31:00 0
Nikahlarını Mandalı kıydı

MUTLULUKLAR DİLEDİ

 

Kapaklı Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen nikah törenine Ergene Kaymakamı ve Kapaklı Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Topaloğlu ve Uslu aileleri ile Kaymakamlık ve Belediye personeli katıldı. Genç çiftin şnikahını Belediye Başkanı İrfan Mandalı kıyarken, çiftin şahitliklerini ise Kapaklı Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak ve Tolga Kurban yaptı. Atılan imzaların ardından genç çifte mutluluklar dileyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi’nin değerli personeli İsmail Uslu ve müstakbel eşi Sibel Topaloğlu’nun nikahını kıymaktan mutluluk duyuyorum. Evliliklerini sevgi, saygı ve özveri temelleri üzerine inşa edeceklerine inanıyorum” diyerek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

 

BENİM İÇİN BİR ONUR

 

Nikah töreni sonrasında konuşan Ergene Kaymakamı ve Kapaklı Kaymakam Vekili Fatih Kızıltoprak da, “Çalışkanlığı ve iş ahlakı ile kısa zaman önce tanıdığım Sibel Topaloğlu ve hayatı birlikte yaşamaya karar verdiği İsmail Uslu’yu kutluyorum. Değerli Kaymakamlık personelimiz Sibel Topaloğlu’nun nikah şahitliğini yapmak benim için bir onurdur. Özveri, fedakarlık, sevgi ve saygıyı esas alarak saadete erişeceklerine inandığım Uslu Çiftine uzun bir ömür ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Mandalı, nikah merasimi sonunda evlilik cüzdanını gelin Sibel Topaloğlu’na teslim etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ