ATM faresi yakalandı

Bankaların ATM'lerine düzenek yerleştirerek vatandaşların parasını çalan şüpheli, Çerkezköy'de suçüstü yakalandı. Şüphelinin ATM'den vatandaşların hesaplarını boşal

GÜNDEM 2.10.2016 17:18:00 0
ATM faresi yakalandı

DÜZENEKLERİ SABAH SAATLERİNDE KURDU

 

Olay önceki gün saat 21.00 sıralarında Çerkezköy’de Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sabah erken saatlerde ilçeye gelen S.G. isimli şüpheli, Atatürk Caddesi’ndeki bazı bankalara ait ATM’lere düzenek yerleştirdi. Akşam saatlerinde düzenek kurulu ATM’lerden vatandaşların hesabını boşaltmak isteyen şüpheli, yakayı ele verdi. Birkaç ATM’den bazı vatandaşların hesabını boşaltan şüpheli, Halk Bankası’na ait ATM’den para çektiği sırada suçüstü yakalandı. Şüpheli polisten kaçmaya çalışa da etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

 

1 SAATLİK KAZANCIM

 

Gözaltına alınarak Çerkezköy Gazi Polis Merkezi’ne götürülen S.G. isimli şüphelinin üzerinde yapılan aramada 3 bin 350 Lira nakit para, bir adet peruk, bir adet bıçak ve iki adet de düzenek ele geçirildi. Şüpheli, üzerinden çıkan 3 bin 350 Lira’nın 1 saatlik kazancı olduğunu söyledi. S.G.’nin birçok suçtan sabıkalı olduğu tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, şüphelinin ilçeye bir araçla geldiği ve eşi D.G. ile arkadaşı V.T.’nin kendisine yardım ettiğini tespit etti. Polis diğer 2 şüpheliyi de gözaltına aldı. 3 şüpheli bugün adliyeye çıkarılacak.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ