İlk kez sakin geçti

Hemen her toplantısı sert tartışmalara sahne olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eylül ayı olağan meclis toplantısı uzun bir aradan sonra ilk kez sakin geçti. İki gündem maddesinin görü?

GÜNDEM 27.09.2016 22:05:00 0
İlk kez sakin geçti

BAŞARILI EKSPERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Eylül Ayı Meclis Toplantısı dün saat 16.30’da Meclis Başkanı Taha Ülker başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva katılmadı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile düzenlenen Kapasite Raporu Eksperleri Eğitim Programı’nda başarılı olan isimlere sertifikaları verildi. Eğitim programında başarılı olan eksperler sertifikalarını, Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker, Meclis Başkan Vekili Asım Yavuzarslan, Çerkezköy TSO Başkan Yardımcıları Mustafa Seçkin ve İsmail Akın’ın elinden aldı. İsmail Akın, “Hazırladıkları raporlar ve çalışmalarındaki hız ile bizlere hiçbir sıkıntı yaşatmayan eksperlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

ODANIN AĞUSTOS AYI GELİRİ 176 BİN 135 LİRA

 

Sertifika töreninin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantının ilk gündem maddesinde Ağustos ayı gelir-gider, mizan ve banka cetvelleri görüşüldü. Gündem maddesi ile ilgili bilgi veren Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, “Odamızın Ağustos ayı tahmini geliri 148 bin 500 Lira olarak öngörülürken, gerçekleşen gelir ise 176 bin 135 Lira oldu. Ağustos ayı gideri ise 137 bin 850 Lira olarak tahmin edilirken; 113 bin 698 Lira olarak gerçekleşti. Odanın ilk 8 aylık tahmini geliri 1 milyon 692 bin 100 Lira, ilk 8 aylık tahmini gideri ise 1 milyon 702 bin 300 Lira olarak öngörüldü. Gerçekleşen ilk 8 aylık toplam gelir 1 milyon 783 bin Lira, gerçekleşen ilk 8 aylık toplam gider ise 1 milyon 372 bin Lira oldu. Mizanda da 9 milyon 741 bin 908,89 TL ile denklik sağlandı” dedi. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

TARTIŞMA ÇIKMADI

 

Toplantı, meclis üyeliği sona eren Muharrem Yamaç’ın görev aldığı komisyonlara yeni görevlendirmelerin yapılması ile devam etti. Muharrem Yamaç’tan boşalan ArGe Proje Ulusal ve AB Fonları İzleme Komisyonu üyeliğine meclis üyelerinden Ali Memiş’in; Dış İlişkiler Fuar ve Sergi Komisyonu üyeliğine de meclis üyelerinden Bülent Bilecen’in getirilmesi de oy birliği ile karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi. Toplantı boyunca meclis üyeleri arasında herhangi bir tartışma yaşanmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ