Akay minik öğrencileri sevindirdi

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede eğitim öğretim gören 2 bin 584 ilkokul 1. Sınıf öğr

GÜNDEM 27.09.2016 21:55:00 0
Akay minik öğrencileri sevindirdi

YARDIMLAR OKULLARA TESLİM EDİLDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2016-2017 eğitim öğretim yılında ilkokula yeni başlayan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. İlçe genelindeki tüm okulların 1. Sınıflarında eğitim öğetime başlayan 2 bin 584 öğrenciye Belediye olarak çanta ve kırtasiye yardımı yaptıklarını belirten Başkan Vahap Akay, "Öğrencilerimize dağıtılacak olan çanta ve kırtasiye malzemelerini okullarımıza teslimin ettik. Okul idareleri teslim ettiğimiz çanta ve kırtasiye malzemelerini eğitim ve öğretim hayatına yeni başlayan yavrularımıza dağıtmaya başladı. Bu yıl bin 341 erkek ve bin 243 kız öğrencimize çanta ve kırtasiye seti hediye edeceğiz" dedi.

 

OKULLARIN SIKINTILARINI DA DİNLEDİ

 

Çanta ve kırtasiye yardımları kapsamında İnci Narin Yerlici İlkokulu, Mevlana İlkokulu, Tepe İlkokulu, Kızılpınar Atatürk İlkokulu ve Veliköy İlkokulu’nu ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, okul idarecileri ile görüştükten sonra öğrencilere kendi elleri ile çanta ve kırtasiye malzemesi yardımlarını dağıttı. Başkan Akay ziyaretlerinde okul yönetimleri ile de bir araya gelerek talep ve sıkıntılarını dinlemeyi de ihmal etmedi.

 

Haber / Mehmet AYAN