Kimin ne olduğunu herkes biliyor

FETÖ Soruşturması ile ilgili hakkında çıkan iddiaları, saat 11.30'da düzenlediği basın toplantısında yalanlayan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, "Bulanık sud

GÜNDEM 26.09.2016 13:46:00 0
Kimin ne olduğunu herkes biliyor

KAFALARI BULANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

 

Çerkezköy TSO’da başkanlık makamında düzenlenen toplantıda konuşan Süleyman Kozuva, “15 Temmuz kanlı darbe girişimi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın canına kast eden, meclisimize, polisimize, sivil halkımıza silah sıkan, milletin iradesine darbe yapmak isteyen bu alçak örgütün üyelerinin ve onlarla bağlantısı olanların ortaya çıkartılarak yargılanmasına yönelik bir çalışma başlatılmıştır. OHAL yasası da bu süreçte devletin elini güçlendirmek için çıkartılmıştır. Ancak bu hain örgütün illegal yapılanması dolayısıyla, bu örgütle gizli bir şekilde ilgisi ve bağlantısı olanlarla ilgili bilgi ve belgeye dayalı olanların dışında ister istemez ihbarların da değerlendirileceği bir hassas süreç ortaya çıkmıştır. Bu süreçte, yine hain örgütün algı operasyonuyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi at izini it izine karıştırmak suretiyle yine bu FETÖ örgütünün işini kolaylaştıracak şekilde kafa bulandırması yapılmak istenmektedir” dedi.

 

ŞAHSIMA YÖNELİK LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATILDI

 

Bu süreçte bulanık suda balık avlamak isteyen trollerin türediğini kaydeden Kozuva, “Ülke genelinde kişisel çıkar için gönüllü tetikçiliğine soyunan, halkın arasında hiçbir değeri olmayan kimi isimleri kullanarak rakibine namertçe saldırılarda bulunmak isteyen fırsatçılar da türemiştir. Çerkezköy TSO Başkanı olmam sebebiyle fırsat bu fırsat denilerek ne acıdır ki şahsıma yönelik dedikodu ve linç kampanyası başlatılmıştır. Çerkezköy’de eski bir siyasetçi olduğunu belirten bir isim, nereden ve kimden ne duydu ise şahsımla ilgili yukarıda söylediğim şekilde rastgele birçok duyumu basın açıklaması diye dile getirmiştir. Dedikodudan başka hiçbir değeri olmayan bu açıklamalar, haber değeri görülmediği için dikkate alınmamıştır. Ancak ne acıdır ki basın halkla ilişkiler sorumlusu olmak üzere Odamıza müracaat eden, ama 5 yıldızlı akredite Oda’nın istediği gazetecilik özelliklerine sahip olmadığı için müracaatı kabul edilmeyen bir şahıs, duyumdan ibaret bu açıklamayı, sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü memleketlisi olan bir yerel ajansta yayımlatmıştır” diye konuştu.

 

DEVLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

 

Çerkezköy’de doğup büyüdüğünü belirterek konuşmasını sürdüren Kozuva, “Herkes bizim de kimin de ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Çok şükür hayatımın hiçbir döneminde işimden başka hiçbir işle ilgilenmedim. 15 Temmuz gecesi FETÖ darbe girişimine nasıl anında tepkimizi koydu isek, yine bu alçak örgüt ve diğer terör örgütleri ile ilgili mücadelede devletimizin emrindeyiz. Devletimiz istediği zaman, verilemeyecek hiçbir hesabımız yoktur. Hiçbir mal varlığımıza herhangi bir tedbir filan da konulmamıştır. Biz zaten demokrasi nöbetlerinde gerektiğinde canımızı ülkemiz için feda edeceğimizi ilan ettik. Malımızı da gerektiğinde devletimize feda edecek vatanperver bir ailenin evladıyız. Çok şükür görevimizin başında, iş dünyamızın ve değerli üyelerimizin hizmetinde, devletimizin ve hükumetimizin yanındayız. Her türlü darbe girişimine, ihanete, iftiralara karşı olduğumuz gibi ayrıca kurumumuzu ve kişiliğimizi kamuoyunda yaralamaya yönelik bu tür açıklama ve haberler sebebiyle de müteselsil olarak kanuni haklarımızı kullanacağız” dedi.

 

VALİ KEMELEK’İN ISRARI ÜZERİNE ÜYE OLDUK

 

Derik'teki hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlere, 15 Temmuz şehitlerine ve vatan için can veren tüm şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Kozuva, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şu ana kadar FETÖ soruşturması kapsamında ifadeye çağrılmadığını ve iddia edildiği gibi pasaportuna ya da mal varlığına el konulmadığını belirten Kozuva, “Biz, neredeyse tüm Çerkezköylü iş adamlarının da yer aldığı ÇESİAD’a 2011 yılında dönemin Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’in ısrarı ile üye olduk. 2013 yılında da istifamızı vererek dernekten ayrıldık” dedi.

 

DÜŞMANIM ÇOK

 

Çerkezköy’de tanınan ve sevilen bir insan olduğu için çok sayıda düşmanı olduğunu da söyleyen Süleyman Kozuva, “Ben çok şükür Çerkezköy’de sevilen ve sayılan bir ailenin mensubuyum. Sürdürmekte olduğum Çerkezköy TSO Başkanlığı seçimini de 10-0 gibi net bir galibiyetle kazandım. Neredeyse üyelerin tamamının oyunu alarak bu göreve geldim. Ezici bir üstünlükle bu göreve geldiğim için bazılarının yarası var. Dolayısıyla bu tür karalamaların bu kişiler tarafından da yaptırılmış olabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ