Metrobüs yoldan çıktı! Yaralılar var

İstanbul Acıbadem'de bir metrobüs yoldan çıkarak D-100'e girdi. Yaşanan kazada yaralıların olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 23.09.2016 09:19:00 0
Metrobüs yoldan çıktı! Yaralılar var

Yoldan çıkan metrobüsün otobüsle çarpışması sonucu çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olay yerine ambulanslar sevk edilirken kazanın nedeni henüz netlik kazanmadı.

Resmi bir açıklamanın da yapılmadığı kazanın metrobüs şoförü ve bir yolcu arasında çıkan tartışma sonucu olduğu iddia ediliyor. İddiaya göre şoför ile tartışan yolcu, şoföre tekme attı. Şoför de bu tekmenin ardından direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi.

10 vatandaş hafif yaralandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs kazasıyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan metrobüs yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobil bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambulanslar 6 dakikada olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor. Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.’’ dedi.

 

Kazaya neden olan ve şemsiye ile metrobüs şoförüne saldırdığı iddia edilen kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.