Sitespor'da ayrılık

Yaklaşık 4 yıldır Kapaklı Sitespor bünyesinde antrenörlük yapan ve geçtiğimiz sezon A Takımın başına getirilen Soner Çelik görevinden istifa etti. Elde ettiği başarılarla adı Kapaklı Sitespor

SPOR 20.09.2016 18:58:00 0
Sitespor

ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATTI

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Soner Hoca yaklaşık 4 yıl önce Kapaklı Sitespor altyapısında göreve başladı. Altyapıda çok önemli başarılara imza attı. Biz de kendisini başarılarından dolayı kendisini ödüllendirmek istedik ve A Takımın başına getirdik. Çoğunluğu altyapıdan gelen oyunculardan oluşan takımımız 2015-2016 futbol sezonunda Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ni 6’ncı sırada tamamlayarak büyük bir başarıya daha imza attı” dedi.

 

KARŞILIKLI OTURUP KONUŞARAK YOLLARIMIZI AYIRDIK

 

Teknikdirektör Soner Çelik’in 2016-2017 futbol sezonu için yönetimden A Takıma 5 yeni transfer istediğini belirten Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Hocamızla görüştük ve geçtiğimiz sezon gençlerle ligi 6’ncı sırada tamamladığımızı, bu sezon takıma 2 takviye yapabileceğimizi belirttik. Hocamız bu teklifimizi kabul etmedi. Biz de kendisine bu sezon altyapı takımlarını çalıştırmasını teklif ettik. Bu konuda da anlaşma sağlanamayınca karşılıklı oturup konuşarak yollarımızı ayırdık” ifadelerini kullandı.

 

İSİMLER GELİP GEÇİCİDİR

 

Teknikdirektör Soner Çelik’e bu zamana kadarki emeklerinden dolayı teşekkür eden Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Hocamızın kulübümüze büyük emekleri geçmiştir. Özellikle altyapıda kısa sürede çok önemli başarılara imza atmıştır. Emeklerinden dolayı kendisine yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. İsimler gelip geçicidir. Kapaklı Sitespor Kulübü ise kalıcıdır. Sitespor büyük bir camiadır. Tüm bu yaşananların kulübümüz ve Soner Çelik hocamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

HOCA ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR

 

Soner Çelik’ten boşalan A Takım Teknikdirektörlüğü için hoca arayışlarının sürdüğünü ifade eden Kapaklı Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Yalçın Karamehmetoğlu, “Bu hafta içinde yeni bir hoca ile anlaşıp takımı kendisine teslim edeceğiz. Altyapı takımlarımızın başına da Abdullah İşar hocamızı getirdik” diye konuştu.

 

ADAM GİBİ ADAMLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM

 

Kapaklı Sitespor ile yollarını ayırdığını kendisine ait sosyal medya hesabından duyuran başarılı teknik direktör Soner Çelik, “Dört buçuk senedir görev yaptığım Kapaklı Sitespor kulübünden, bütün Alt yapı ve A takım’dan istifa etmiş bulunuyorum. Sayısızca başarılar bırakıyorum. Süper bir alt yapı bırakıyorum. Kapaklı Sitespor kulübüne bundan sonra başarılar diliyorum. Bütün alt yapıdaki Adam gibi Adamlardan özür diliyorum. Hakkınızı helal edin. Benim hakkım sonuna kadar helal size” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ