AS şoförlerin sıkıntılarını dinledi

Karaağaç Minibüsçüler Kooperatifini ziyaret eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, denetlemelerde bulunduktan sonra şoförlerin sıkıntılarını dinledi.

GÜNDEM 18.09.2016 20:28:00 0
AS şoförlerin sıkıntılarını dinledi

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

 

Zaman zaman oda üyesi minibüs kooperatifleri ve taksi duraklarını ziyaret ettiğini söyleyen Mustafa As, “Yasalar çerçevesinde gerekenin yapılması ve yasaların bize verdiği hizmet faaliyetleri içerisinde gerekli çalışmaların yapılıp yapılmadığını inceliyor, dikkat edilmesi gereken hususlarda arkadaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca şoför arkadaşlarımızın sıkıntılarını da dinleyerek çözümü konusunda yapılabilecek çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

 

HİÇBİR SKINTI YAŞAMADIK

 

Amaçlarının şoför esnafının sorunlarına çözüm üretmek olduğunu kaydeden Mustafa As, “Oda olarak yaptığımız bu ziyaret ve denetimler sayesinde bu tür hizmet yerleri kendilerine çeki düzen vererek özverili bir çalışma sergiliyor. Bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerde her hangi bir olumsuzluk duymadık. Hiçbir skıntı yaşamadık. Tüm arkadaşlarımız kendi bölgelerinde halkımıza en iyi şekilde hizmet verme gayretindeler. Bu vesile ile kendilerine şahsım ve oda yönetimimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN