Sona gelindi

Çerkezköy'ün en büyük sorunlarından biri olan sosyal alanların yetersizliği probleminin çözümü kapsamında ilçe genelinde gerçekleştirilen park yapım ve düzenleme çalışmaları tüm

GÜNDEM 16.09.2016 19:00:00 0
Sona gelindi

ÇALIŞMALAR 5 PARSELDE DEVAM EDİYOR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da yakından takip ettiği Kulalar Sokak Parkı yapım çalışmaları, 5 parselde devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, çalışmalarının ilk etabının Pazartesi günü tamamlanacağını kaydetti. Yetkililer, “Pazartesi günü itibariyle ilk etap çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Mini basket sahasına kadar olan kısımda bitkilendirme ile çimlendirmenin yanı sıra Pazartesi günü banklar monte edilecek” ifadelerini kullandı.

 

ÖRNEK BİR PARK OLACAK

 

Park alanında sulama sistemlerinin monte edilmesinin ardından toprak serim çalışmalarının gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, “Daha sonra bu alana Gavra, Lavanta, Ihlamur, Leylandi ve Likstrum bitkilerini ekeceğiz. Çimleme işleminin ardından da alana oturma gruplarını koyacağız. Böylelikle ilk etap bitmiş olacak. İkinci etap çalışmaları kapsamında da mini futbol sahası, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve oturma grupları yapılacak. Park alanı üzerinde elektrik hatlarının çekilmesinin ardından taş zemin döşeme çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise vakit kaybetmeden ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Burası örnek bir park olacak” dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN