Fiyat artışı gözünüzü korkutmasın

2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesi okul kıyafetleri fiyatlarında yüzde 7'lik artış vatandaşı kara kara düşündürürken; okul kıyafeti satıcıları ise fiyatlardaki artışın Ã?

GÜNDEM 16.09.2016 18:58:00 0
Fiyat artışı gözünüzü korkutmasın

ÜRÜNLERİMİZDE KANSEROJEN MADDE YOK

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan firma sahipleri, “Tüm okul ürünlerinde geeçn yıla kıyasla yüzde 7’lik bir fiyat artışı oldu. Bu artış vatandaşı mağdur edecek bir artış değildir. Amacımız, vatandaşın kaliteli ürünü mümkün olan en ucuz fiyata almasını sağlamaktır. Çok az bir karla ürünleri vatandaşa satıyoruz. Kanserojen madde içeren ve adı sanı duyulmamış ürünlere vatandaşımız ilgi göstermemelidir. Bizim ürünlerimiz, imalat aşamasının her kademesinde ekolojik denetimlerden geçiyor. Kesinlikle hiç biri kanserojen madde içermemektedir. Halkımız gönül rahatlığıyla çocuklarına bu ürünleri alabilir” dedi.

 

İŞTE YENİ SEZON OKUL KIYAFETİ FİYATLARI

 

2016-2017 eğitim öğretim dönemi okul kıyafetlerinin fiyatları hakkında da açıklamalarda bulunan firma sahipleri, “Yeni eğitim öğretim döneminde ilkokul kıyafetlerinin fiyatları 115 TL ile 155 TL arasında değişiyor. Ortaokul kıyafetlerinin fiyatları ise 135 TL ile 155 TL arasında değişiyor. Lise kıyafetlerinin fiyatları ise 140 TL ile 155 TL arasındadır” dedi. Çerkezköy’de faaliyet gösteren okul kıyafeti satıcıları yeni eğitim öğretim yılının tüm ülke için hayırlı olmasını diledi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ