Akay bu bayram da çocukları unutmadı

Kurban Bayramının birinci gününde belediye hizmet binası önünde vatandaşlarla bayramlaşan Çerkezköy protokolü, Kurban Bayramı'nın tüm ulus için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Beledi

GÜNDEM 15.09.2016 21:30:00 0
Akay bu bayram da çocukları unutmadı

PROTOKOL 1. GÜN BAYRAMLAŞTI

 

Çerkezköy Protokolü bayramın ilk günü saat 12.00’da belediye hizmet binası önünde düzenlenen programda bayramlaştı. Bayramlaşma programına Çerkezköy Kaymakam Vekili ve Saray Kaymakamı Alp Arslan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Esengül Güven, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Belediye Meclisi Üyeleri, STK temsilcileri, mahale muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

AKAY’IN ZOR ANLARI

 

Programda, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulurken; Belediye Başkanı Vahap Akay özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Kendisiyle bayramlaşan çocuklara tek tek bayram harçlığı dağıtan Başkan Vahap Akay, çocukların yüzünü bu bayramda da güldürdü. Akay’dan bayram harçlıklarını kapan çocukların yoğun ilgisi Akay’ın zor anlar yaşamasına neden oldu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ