MHP dağılırsa Türkiye dağılır

MHP Çerkezköy İlçe yönetimi bayramın 1'inci günü parti binasında düzenlenen programda, partililerle bayramlaştı. Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, "MHP'nin bütÃ?

GÜNDEM 15.09.2016 21:11:00 0
MHP dağılırsa Türkiye dağılır

YÜREĞİMİZ YANIYOR

 

Bayramlaşma programına MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkan Vekili Sedat Poyraz Maskar, Batman Ülkü Ocakları İl Başkanı Bayram Acet, MHP İlçe Yönetimi, Ülkü Ocakları yönetimi ve çok sayıda partili katıldı. Her bayram Müslüman aleminde akan kanların durmasını temenni ettiklerini söyleyen MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “Maalesef yine aynı temennilerde bulunmak zorundayız. Suriye’de yaşanan olaylar ve Türkmen kardeşlerimizin yaşadığı acılar hepimizin yüreğini yakıyor. İnşallah bundan sonra daha mutlu, barış içinde bayramlar geçiririz” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN TEMİNATI MHP’DİR

 

MHP üzerinden siyaset üretilmeye çalışıldığını belirten Önsel, “MHP için bazıları ‘AK Partinin bastonu oluyor’ diyor, bazıları da ‘CHP ile beraber’ diyor. Bir türlü bu algıyı yenemiyoruz. Bunu fişekleyen belli zümreler var. Algı yönetimiyle insanların aklını karıştırmaya çalışıyorlar. Herkes biliyor ki Türkiye’nin sigortası, Türkiye’nin teminatı MHP’dir. MHP’nin bütünlüğünü ve birliğini bozmaya çalışıyorlar. Eğer ki bu bozulur ve dağılırsa biliyorlar ki Türkiye de dağılacak” dedi. MHP’de yaşanan sıkıntıların ardından Türkiye’nin yönetimiyle alakalı sıkıntılar yaşandığına dikkat çeken koray Önsel, “15 Temmuz darbe sürecinden sonra ayaklar altına alınmaya çalışılan milliyetçilik duyguları bugün Türkiye’yi bir araya getirdi ve yüce Türk milletini bir arada tuttu. Biz her zaman doğrunun haklının yanındayız. Biz diğer partilere destek olmak için herhangi bir siyaset üretmiyoruz” diye konuştu.

 

NEYİN NE OLDUĞU ORTADA

 

Mecliste yönetim kadrosunda terörist olmayan tek partinin MHP olduğunu kaydeden Önsel, “CHP yönetim kadrosuyla aynı sıkıntıları yaşıyor. AK Parti FETÖ diye ilan ettikleri kadronun çoğunluğunda içlerinde milletvekili bulunduğunu iddia ediyorlar. HDP’yi zaten konuşmaya gerek yok. Neyin ne olduğu ortada. Bugün işaret edilecek, bayrağı altında buluşulacak, tek siyasi partinin MHP olduğu aslında aşikardır. 2019 seçimlerinde milliyetçi hareketin duygularını benimsemiş bir Cumhurbaşkanı ve bu ekipten oluşan bir hükümet kadrosunun oluşmasını temenni ediyoruz. O zaman Türk milleti birlik ve beraberliğinin ne kadar kuvvetli olduğunu bu bayrağa sarılanların ne kadar güçlü olacağını görecek” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ